Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha158g262kcal30g0g15.8g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Korianteri, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g24g5.9kcal0.3g1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g3.5g2.6kcal0g0.7g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.6g5.8kcal0g1.5g0g0g
Siirappi, tumma1.6g5.3kcal0g1.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g56g85kcal0.6g3.4g7.3g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g38g132kcal4.7g25.7g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1020kcal72g71.4g47g6.8g
Valittu annoskoko371g510kcal36g35.7g23.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna186g255kcal18g17.9g11.8g1.7g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445694