Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g70g63kcal2.1g2.5g4.9g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1251g313kcal16.3g52.6g2.5g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Chili, jauhettu (), annos 6g5g18kcal0.6g2.7g0.8g1.7g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g175g456kcal17.5g82.3g5.3g8.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton250g400kcal20g10g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g3331kcal120.6g343.4g161g30.8g
Valittu annoskoko3710g1665kcal60.3g171.7g80.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna1855g833kcal30.2g85.9g40.3g7.7g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175