KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 524g171kcal3.2g29.1g1g13.4g
Lanttu 524g151kcal5.2g24.1g1.6g9.4g
Kukkakaali 524g126kcal9.5g11.5g1.6g12.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.3g18kcal0.6g1.1g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g524g315kcal7.9g68.1g0.5g4.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl349g297kcal4.9g15.4g24.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g612g673kcal110.1g9.2g19.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g262g655kcal49.8g0.1g57.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g5001kcal394.6g344g216.8g94g
Valittu annoskoko3710g2501kcal197.3g172g108.4g47g
Annoskoko puolitettuna1855g1250kcal98.7g86g54.2g23.5g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146