Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2800g820kcal26.3g126g11.2g53.2g
Pinaatti 350g47kcal5.7g1.4g1g4.5g
Feta juusto (Filos), annos 20g280g773kcal46.2g2g64.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 280g637kcal14.2g49.1g39.4g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g4552kcal184.8g357g232g147.8g
Valittu annoskoko3710g2276kcal92.4g178.5g116g73.9g
Annoskoko puolitettuna1855g1138kcal46.2g89.3g58g37g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393