Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu481g607kcal53g1.4g43.3g0g
Sokeri 535g2171kcal0g534.3g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste535g3958kcal0g0g438.6g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g161g546kcal20.9g108.3g2.7g8.5g
Tattarijauho, Myllynparas1070g3637kcal139.1g722.1g18.2g56.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g86kcal0g21.2g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Rice Dream, riisimaito267g126kcal0.3g25.1g2.7g0.3g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g602g205kcal3g38.5g3.6g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g22809kcal436.8g2932.2g1018.2g171.2g
Valittu annoskoko3712g11405kcal218.4g1466.1g509.1g85.6g
Annoskoko puolitettuna1856g5702kcal109.2g733.1g254.6g42.8g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915