Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3184g892kcal19.1g189.5g6.4g79.6g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste478g1872kcal157.6g0g135.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g6218kcal356.2g388.8g354.8g166g
Valittu annoskoko3712g3109kcal178.1g194.4g177.4g83g
Annoskoko puolitettuna1856g1555kcal89.1g97.2g88.7g41.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922