Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1500g490kcal9.3g83.4g3g38.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g525kcal35.6g0.1g41.2g0g
Katkarapu 255g174kcal36.8g0g2.8g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7434g2738kcal174.8g225g102.6g83g
Valittu annoskoko3717g1369kcal87.4g112.5g51.3g41.5g
Annoskoko puolitettuna1859g684kcal43.7g56.3g25.7g20.8g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834