Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)31g80kcal5.6g1g5.9g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g150g165kcal30g0g7.5g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g43g8.9kcal0.8g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Voi vähäsuolainen 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g83g36kcal0.3g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g724kcal75.6g17.2g39.4g1.6g
Valittu annoskoko372g362kcal37.8g8.6g19.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna186g181kcal18.9g4.3g9.9g0.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848