Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g225g247kcal56.1g0g2.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g928kcal139.8g33.8g24.8g2g
Valittu annoskoko372g464kcal69.9g16.9g12.4g1g
Annoskoko puolitettuna186g232kcal35g8.5g6.2g0.5g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089