Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 120g154kcal24.9g0g6g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g234g87kcal2.3g14g2.6g3.7g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g523kcal54.8g29.6g20.8g8g
Valittu annoskoko372g262kcal27.4g14.8g10.4g4g
Annoskoko puolitettuna186g131kcal13.7g7.4g5.2g2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630