Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g56g17kcal0.7g4.1g0.1g1.7g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g97kcal3.6g12.2g4.2g4g
Valittu annoskoko372g49kcal1.8g6.1g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna186g24kcal0.9g3.1g1.1g1g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816