Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 156g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g9g84kcal0g0g9.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore47g4.7kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g271kcal3.8g15.4g20.2g6.6g
Valittu annoskoko372g135kcal1.9g7.7g10.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna186g68kcal1g3.9g5.1g1.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839