Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)169g228kcal33.7g0.2g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.8g5.5g8.8g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g926kcal76.6g25.6g57.4g3.8g
Valittu annoskoko372g463kcal38.3g12.8g28.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna186g232kcal19.2g6.4g14.4g1g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883