Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Oivariini, 60 (100g)8.7g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g424kcal2.5g3.7g43.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.2g3.7g0.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g1176kcal10.8g19.2g115.8g6.2g
Valittu annoskoko372g588kcal5.4g9.6g57.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna186g294kcal2.7g4.8g29g1.6g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957