Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr44g123kcal3.5g4.2g10.5g0.7g
Kesäkurpitsa, tuore197g34kcal1.2g4.9g0.8g1.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Aurajuusto26g90kcal5.3g0g7.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio88g57kcal1.3g3.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g615kcal23g27.2g46.6g4.8g
Valittu annoskoko373g308kcal11.5g13.6g23.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna186g154kcal5.8g6.8g11.7g1.2g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757