Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 396g1298kcal41.8g240.2g8.7g39.2g
Mustikka metsä- 720g317kcal3.6g46.1g4.3g23.7g
Sokeri 204g828kcal0g203.7g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g4884kcal90.8g980g26g125.8g
Valittu annoskoko3720g2442kcal45.4g490g13g62.9g
Annoskoko puolitettuna1860g1221kcal22.7g245g6.5g31.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729