Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2514g2693kcal580.6g0g37.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton503g106kcal1.5g8g0g0.5g
Oliiviöljy 422g3734kcal0g0g422.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original70g49kcal2.8g5.6g2.1g2.1g
Hunaja 201g664kcal1g162.5g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g14548kcal1174g360g924.8g10.6g
Valittu annoskoko3720g7274kcal587g180g462.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna1860g3637kcal293.5g90g231.2g2.7g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744