Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)1200g4200kcal156g828g30g36g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1200g1020kcal12g42g84g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g120g36kcal1.2g4.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g14496kcal794.4g1749.6g468.8g72g
Valittu annoskoko3720g7248kcal397.2g874.8g234.4g36g
Annoskoko puolitettuna1860g3624kcal198.6g437.4g117.2g18g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118