Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1155g323kcal6.9g68.7g2.3g28.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka139g15kcal1.5g1.5g0.3g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu41g33kcal0.7g7.3g0.3g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g231kcal0g0g25.7g0g
Vesi2053g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)26g67kcal3.3g3.1g4.6g0.1g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g1586kcal37g201.4g68.4g78.8g
Valittu annoskoko3726g793kcal18.5g100.7g34.2g39.4g
Annoskoko puolitettuna1863g397kcal9.3g50.4g17.1g19.7g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265