Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g38g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g34g9kcal0.4g1.6g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g345kcal31.8g15.8g17g6.4g
Valittu annoskoko373g173kcal15.9g7.9g8.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna187g86kcal8g4g4.3g1.6g
Arvot/100g100g46kcal4.3g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201