Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g38g129kcal3.4g28.5g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g30g11kcal0.5g2.1g0g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 85g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Kikherne säilötty 100g45g49kcal2.6g7.5g0.8g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g7.5g23kcal0.3g4.5g0.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g757kcal44.6g101.2g18.4g7.4g
Valittu annoskoko374g379kcal22.3g50.6g9.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna187g189kcal11.2g25.3g4.6g1.9g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553