Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki187g105kcal15.9g9.4g0.4g0g
Hermesetas -neste3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Voi 2.5g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g994kcal72.8g102.6g31.6g3.4g
Valittu annoskoko373g497kcal36.4g51.3g15.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna187g248kcal18.2g25.7g7.9g0.9g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517