Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 73g55kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.2g
Purjosipuli 4.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Nakki,popsi grillinakki77g199kcal9.2g4.3g16.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g532kcal22.4g33.4g33.2g3g
Valittu annoskoko373g266kcal11.2g16.7g16.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna187g133kcal5.6g8.4g8.3g0.8g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754