Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Rasvaton maito viro (Alma)42g14kcal1.4g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Ohrajauho 41g135kcal3.4g26.6g0.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g1312kcal45.4g240.2g13g16g
Valittu annoskoko374g656kcal22.7g120.1g6.5g8g
Annoskoko puolitettuna187g328kcal11.4g60.1g3.3g4g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369