Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk214g57kcal1.3g11.3g0.4g3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g598kcal51g26.2g31.4g7g
Valittu annoskoko374g299kcal25.5g13.1g15.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna187g150kcal12.8g6.6g7.9g1.8g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803