Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 1680g782kcal8.4g141.1g3.4g31.9g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Sokeri 204g828kcal0g203.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g76kcal0g18.6g0g0.3g
Kaurahiutale 192g718kcal27.8g109.4g14g19.2g
Vehnäjauho puolikarkea 156g535kcal15.9g109.2g1.9g5.5g
Sokeri 86g351kcal0g86.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.4g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)180g1296kcal0g0g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7464g10053kcal123.4g1483g330.6g154.2g
Valittu annoskoko3732g5026kcal61.7g741.5g165.3g77.1g
Annoskoko puolitettuna1866g2513kcal30.9g370.8g82.7g38.6g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191