Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g100g100kcal13g1g5g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Omena, ulkomainen, kuorittu 67g30kcal0.1g6.3g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g84g100kcal1.9g4g8.3g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g33g27kcal2g2.2g4.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 33g6.7kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g586kcal35g31g41.6g4.2g
Valittu annoskoko374g293kcal17.5g15.5g20.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna187g147kcal8.8g7.8g10.4g1.1g
Arvot/100g100g78kcal4.7g4.1g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399228