Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 6.6g4.9kcal0.9g0.1g0g0.5g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g104kcal0g0g11.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.6g1g3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)66g170kcal17g1g11.1g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g52g60kcal7.3g0.5g3.1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)52g21kcal0.9g4.3g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g35g21kcal0.1g5.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g1347kcal69.8g141.4g54.2g7.2g
Valittu annoskoko374g674kcal34.9g70.7g27.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna187g337kcal17.5g35.4g13.6g1.8g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776