Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g175g263kcal35.6g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g6.6g6.3kcal0.3g1.1g0g0.3g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g162g54kcal2.4g7.8g0.6g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g778kcal77.6g20.8g42.4g1.4g
Valittu annoskoko375g389kcal38.8g10.4g21.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna187g195kcal19.4g5.2g10.6g0.4g
Arvot/100g100g104kcal10.4g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433