Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g66g238kcal29.7g26.4g4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1620g5670kcal194.4g1150.2g34g48.6g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 210g479kcal28g32.3g9.4g78.7g
Oivariini vähärasvainen18g99kcal0.2g0.2g10.8g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g12971kcal504.6g2418.2g116.4g254.6g
Valittu annoskoko3744g6486kcal252.3g1209.1g58.2g127.3g
Annoskoko puolitettuna1872g3243kcal126.2g604.6g29.1g63.7g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590