JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1701g5953kcal204.1g1207.7g35.7g51g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g112g1009kcal0g0g112.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g19g3.7kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 935g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%953g2193kcal276.5g23.8g114.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g18319kcal961.6g2465.4g524.6g102g
Valittu annoskoko3744g9160kcal480.8g1232.7g262.3g51g
Annoskoko puolitettuna1872g4580kcal240.4g616.4g131.2g25.5g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628