Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1448g8690kcal347.6g95.6g782.1g0g
Kananmuna kuoreton 1328g1894kcal166g4g136.1g0g
Emmental, punaleima 17%905g2625kcal307.8g0g153.9g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g26630kcal1649g244.8g2144.2g0.6g
Valittu annoskoko3744g13315kcal824.5g122.4g1072.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna1872g6658kcal412.3g61.2g536.1g0.2g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526