Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g991g456kcal23.8g59.4g6.9g31.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g450g522kcal32g90.1g3.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1201g420kcal19.2g82.9g1.2g16.8g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.5g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g3918kcal213.4g609g44.6g138.6g
Valittu annoskoko3744g1959kcal106.7g304.5g22.3g69.3g
Annoskoko puolitettuna1872g980kcal53.4g152.3g11.2g34.7g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946