Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 68g491kcal0.8g0.3g55g0g
Sipulikuutiot Apetit226g59kcal2.7g10.8g0.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g45g135kcal7.2g3.2g10.4g0g
Maustepippuri, annos 1g23g0.7kcal0g0g0.2g0g
Poronpaisti 2255g4107kcal695.1g0g145g0g
Vesi, vesijohtovesi 1128g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g9584kcal1411.6g28.6g422.2g0g
Valittu annoskoko3744g4792kcal705.8g14.3g211.1g0g
Annoskoko puolitettuna1872g2396kcal352.9g7.2g105.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478