Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2324g1881kcal36.5g391g1.2g69.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1366g247kcal7.6g34.2g5.5g9.6g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy40g353kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g4960kcal88.2g850.4g93.6g158.6g
Valittu annoskoko3744g2480kcal44.1g425.2g46.8g79.3g
Annoskoko puolitettuna1872g1240kcal22.1g212.6g23.4g39.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773