Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g721g2597kcal104.6g505g16.6g8.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g902g183kcal5.4g34.3g2.7g12.6g
Kurkku,tuore 100g1082g104kcal6.5g15.1g1.1g0g
Persilja 216g59kcal3g2.4g0.4g17.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g108g16kcal1.1g2.2g0.2g1.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g101g121kcal2.5g6.1g9.1g1.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g541g1515kcal102.8g0g124.4g5.4g
Sitruunamehu, laimentamaton72g15kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g9221kcal452.2g1132.6g309g94.2g
Valittu annoskoko3744g4611kcal226.1g566.3g154.5g47.1g
Annoskoko puolitettuna1872g2305kcal113.1g283.2g77.3g23.6g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352