Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 82g63kcal1.5g12.8g0.2g0.8g
Parsakaali (Pirkka)52g16kcal2.4g1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g14g48kcal3.2g0g4g0g
Vesi207g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g266kcal14.6g29.8g8.8g2.2g
Valittu annoskoko375g133kcal7.3g14.9g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna188g67kcal3.7g7.5g2.2g0.6g
Arvot/100g100g35kcal1.9g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056