Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 86g275kcal22.9g0g20.5g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g107g375kcal13.7g74.6g2g3.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen107g35kcal3.5g5.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1561kcal93g162.4g59g7.6g
Valittu annoskoko375g780kcal46.5g81.2g29.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna188g390kcal23.3g40.6g14.8g1.9g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.6g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518