Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 219g63kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Juustoraaste emmental punaleima47g183kcal13.6g0g14.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 16g41kcal4.2g0g2.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 94g310kcal1.9g2.8g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1192kcal43.8g25.8g100.6g7.8g
Valittu annoskoko375g596kcal21.9g12.9g50.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna188g298kcal11g6.5g25.2g2g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718