Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 188g389kcal30.4g0g30g0g
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g857kcal65.4g12.8g60.8g7.8g
Valittu annoskoko375g428kcal32.7g6.4g30.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna188g214kcal16.4g3.2g15.2g2g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914