Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 75g245kcal7.6g49.7g0.8g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g69g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Amerikan Pekoni filee, HK28g45kcal5.9g0.1g25.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.5g0g6.5g0g
Maito, Kevyt75g34kcal2.4g3.6g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1174kcal79.8g116.8g87g7g
Valittu annoskoko375g587kcal39.9g58.4g43.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna188g294kcal20g29.2g21.8g1.8g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094