Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%75g45kcal2.4g5.3g1.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)24g47kcal0.9g8.3g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g23g33kcal2.9g0.1g2.5g0g
Lohi tuoresuolattu 188g338kcal45.4g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1132kcal109.2g69.6g44.6g3g
Valittu annoskoko375g566kcal54.6g34.8g22.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna188g283kcal27.3g17.4g11.2g0.8g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281