Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.6g0g51.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)11g14kcal0.4g0.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Valio34g91kcal6.4g0.3g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1603kcal124.2g2.4g123g0g
Valittu annoskoko375g802kcal62.1g1.2g61.5g0g
Annoskoko puolitettuna188g401kcal31.1g0.6g30.8g0g
Arvot/100g100g214kcal16.6g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923