Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 105g80kcal2g16.2g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g66g13kcal0.7g2g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 39g118kcal9g0g9.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana751g439kcal24.2g38.2g19.4g2.8g
Valittu annoskoko375g220kcal12.1g19.1g9.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna188g110kcal6.1g9.6g4.9g0.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302