Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 539g369kcal77.9g0g5.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1498g4346kcal164.8g824.1g39g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl41g364kcal0g0g40.5g0g
Voi 42g304kcal0.5g0.2g34.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka42g34kcal1.4g8g0.4g0.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1199g1918kcal25.2g45.6g179.8g1.2g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oregano, kuivattu 11g32kcal1.2g2.3g1.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7512g14983kcal556.4g1803g603g23.8g
Valittu annoskoko3756g7491kcal278.2g901.5g301.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna1878g3746kcal139.1g450.8g150.8g6g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551