Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g160g734kcal9.6g71.8g46.3g1.6g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)96g43kcal0.3g10.1g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g80g136kcal5.7g12.8g6.8g0.8g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g2031kcal37.2g223.4g111.4g4.8g
Valittu annoskoko376g1016kcal18.6g111.7g55.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna188g508kcal9.3g55.9g27.9g1.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509