Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g123g29kcal2.2g3.7g0.6g2.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.7g63kcal0g0g7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g37g8.9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tilli, tuore 5.3g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl27g23kcal0.4g1.2g1.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g485kcal12.4g26.6g36.2g9.4g
Valittu annoskoko376g243kcal6.2g13.3g18.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna188g121kcal3.1g6.7g9.1g2.4g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351