Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali208g44kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Jauheliha, sika-nauta 83g185kcal14.6g0g14.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g26g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Aurajuusto17g57kcal3.3g0g4.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g875kcal43.2g21g68.2g8.8g
Valittu annoskoko376g438kcal21.6g10.5g34.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna188g219kcal10.8g5.3g17.1g2.2g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072