Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1600g2224kcal304g0g112g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)500g175kcal12g23.5g2.5g13g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g7651kcal789.4g370.4g324.2g54.6g
Valittu annoskoko3760g3826kcal394.7g185.2g162.1g27.3g
Annoskoko puolitettuna1880g1913kcal197.4g92.6g81.1g13.7g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628