Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1869g2101kcal395g0g56.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Sipuli 214g65kcal2.7g10.3g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g4447kcal803.8g38g113.8g9.4g
Valittu annoskoko3760g2223kcal401.9g19g56.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna1880g1112kcal201g9.5g28.5g2.4g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564